Archive for the ‘Acting’ Category

Seven Hunters & W-o-W

Inga Lindström

Knock Out långfilm Bollywood

En dag i februari hamnade vi på ett gig i shoppingmallen VAMA i en stadsdel av Mumbai som var riktigt nice men sällan besöks av ”foreginers”. Det var flera som kom fram och frågade hur vi hittat dit och att de aldrig sett en foreigner där tidigare. – Ni måste bo i Colaba. Ja visst gör vi det.

I get my make up done.

More makeup.

Ready.

Make up.

Waiting.

On set.

On set.

Another extra from Coloba.

On the set.

All the extras waiting.

Foreigners crossing the street in Mumbai after a gig as extras in the movie Knock Out.
The gig was in the shopping mall VAMA.

Scooty last Sunday


Me and David after a hot day in the sun.

Me in my costume for the day.

Our stylist for the day.

Once Upon A Time In Mumbai – ND Studios.


Foreigners dressroom

Best friends.

Lovely Arezoo

Lunch break for me and Arzoo.

Back to studio after lunch break.

More extras.

Argentininian couple.

Lucky has also played ‘extra’ in Bollywood

From Goa News Saturday 01 May 2010

Lucky has also played ‘extra’ in BollywoodZombie-TV

Zombie-TV har premiär på Gamlebys TV-utbildning imorgon kväll. Det är grupp Öst som gjort filmen, skriven av Martin Extor och Christoffer Svensson, efter en idé av Anton Fridh. Regissör var Dennis Larssson som även hade en av rollerna i filmen. Jag har huvudrollen som Programledaren.
Artikel i Västervikstidningen.
Alla på inspelningen var snälla och teamet tog mycket bra hand om mig. Min zombiekompis på bilden går fotolinjen på samma skola.

Stepmom Dharma Production

Jag var med i en bröllopscen i Dharma Productions Hindi remake of Stepmom.
Då jag inte sett den amerikanska Stepmom så vet jag inte vad den handlar om. Kareena Kapoor är med i samma scen och möjligtvis Arjun Rampal, om det nu var han så hade han lösskägg och pratade inte denna dag så jag är inte helt säker på att det var han. Det var en utomhustagning med en scen som måste varit otroligt påkostad. Till och med gräset var grönare än någon annanstans jag sett.

På alla inspelningar finns en Chaiman som har som jobb att dela ut thé (chai,) kaffe (som också smakar chai,)  och vattenflaskor till alla på plats. Här sitter han, han blev väldigt glad över att jag tyckte om hans chai och såg till att jag aldrig behövde gå törstig.

Så här ser det ut hos hårstylisterna som av någon anledning alltid är kvinnor i Bollywood. Innan håret fixas görs sminket i rummet bredvid där alla make up artister är män.


Vårt omklädningsrum, eller ett av dem.

Vi rånade banken

Vi passade på att råna banken i den kommande kortfilmen ”Rätt man i fel kläder.” På huvudet hade vi moderiktiga knänylonstrumpor i en nyans av beige och i händerna luftpistoler utav äkta plast.  

Teamet från Mediainstitutet fick frysa medans vi sa våra repliker fel. Men dom såg glada ut för det.

Limbofilmen

Jag kommer in i bild först 03:25 men missa inte filmens höjdpunkt Hades (Cary Ylitalo,) 02:10. Det var riktigt roligt att spela in, jag sökte som statist men fick en av rollerna. Teamet var snälla och jag har massor av bilder fotade mellan tagningarna som jag ska göra iordning och lägga ut någon dag.

Page 1 of 212