Archive for mars, 2010

Daruso – Since You Been Gone

Musikvideoinspelning i helgen. Denna gång med regissör: Anders Rune.
Låten var bra och förhoppningsvis dyker den upp på musikkanalerna om en månad.Signe var också bokad som jag träffade på en ennan musikvideoinpelning
förra månaden. Kul! Efter vi var klara gick vi och fikade tills det var dags att åka hem.


Look what Va5ilich sent me!

He is not only a good photographer, he is a very nice person and a three times champion in knife fighting! :)


Make-up Artist: Elena Proskuryakova


Make up Artist: Anna Kuleshova

Se more of Michael Kiryanov monsters collection: Va5ilich      
Thank you so much Micheal and love to Elena and Anna!

Stepmom Dharma Production

Jag var med i en bröllopscen i Dharma Productions Hindi remake of Stepmom.
Då jag inte sett den amerikanska Stepmom så vet jag inte vad den handlar om. Kareena Kapoor är med i samma scen och möjligtvis Arjun Rampal, om det nu var han så hade han lösskägg och pratade inte denna dag så jag är inte helt säker på att det var han. Det var en utomhustagning med en scen som måste varit otroligt påkostad. Till och med gräset var grönare än någon annanstans jag sett.

På alla inspelningar finns en Chaiman som har som jobb att dela ut thé (chai,) kaffe (som också smakar chai,)  och vattenflaskor till alla på plats. Här sitter han, han blev väldigt glad över att jag tyckte om hans chai och såg till att jag aldrig behövde gå törstig.

Så här ser det ut hos hårstylisterna som av någon anledning alltid är kvinnor i Bollywood. Innan håret fixas görs sminket i rummet bredvid där alla make up artister är män.


Vårt omklädningsrum, eller ett av dem.

Bilder till Alex

Retuscherade några bilder till Alex Fredriksson. Här är ett av resultaten.

Vi rånade banken

Vi passade på att råna banken i den kommande kortfilmen ”Rätt man i fel kläder.” På huvudet hade vi moderiktiga knänylonstrumpor i en nyans av beige och i händerna luftpistoler utav äkta plast.  

Teamet från Mediainstitutet fick frysa medans vi sa våra repliker fel. Men dom såg glada ut för det.

Look what I got from my very good friend Sara.

Thanks! And see you later tonight!

Limbofilmen

Jag kommer in i bild först 03:25 men missa inte filmens höjdpunkt Hades (Cary Ylitalo,) 02:10. Det var riktigt roligt att spela in, jag sökte som statist men fick en av rollerna. Teamet var snälla och jag har massor av bilder fotade mellan tagningarna som jag ska göra iordning och lägga ut någon dag.

Hippielack

Nagellacken är från Viva La Divas Flower Power kollektion -08. Bilderna är tagna på German Bakery i Anjuna och på balkongen i huset i Siolim. Min favorit är den ljusrosa som passar till allt.
Det var en på Valtea som visade hur jag skulle sätta på blommorna innan lacket torkade så sitter dom bättre.

Fler bilder från i lördags

Den andra modellen var en jättegullig tjej som heter Natalie. Mellan tagningarna passade vi på att leka med min Ixus kamera. Lokalen var samma som den Skilda Världar och Hotel Seger använde. Morgonrocken jag har på mig fick jag sista gången jag var statist på Skilda Världar år 1999. Den som spar han har :) Vet däremot inte vad den handlade om eftersom jag aldrig sett ett enda avsnitt.